Πελόζι: Επικίνδυνες οι σχέσεις Τραμπ – Πούτιν
Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, δήλωσε πως οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και το ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι «επικίνδυνες»
Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο MSNBC ότι πιστεύει πως οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και το ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι «επικίνδυνες».
«Πιστεύω ότι η σχέση του προέδρου με κακοποιούς σε όλον τον κόσμο είναι αποτρόπαιη (…) Βλαντίμιρ Πούτιν, όντως; Πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο» απάντησε όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις σχέσεις Πούτιν – Τραμπ.
Την Πέμπτη η Πελόζι εξελέγη πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων. Τη θέση αυτήν κατείχε και στο παρελθόν, από το 2007 έως το 2011. Το 2007 έγινε η πρώτη γυναίκα που εξελέγη στο αξίωμα αυτό.
- Προμηθέας – Πανιώνιος 87-91: Διπλό στην Πάτρα και δεύτερη σερί νίκη για τους Κυανέρυθρους
- Χρυσός: Γιατί οι κεντρικές τράπεζες τον…μαζεύουν
- Κικίλιας: Προτεραιότητά μας η προστασία και η ασφάλεια
- Τραμπ: «Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε νέα ηγεσία στο Ιράν»
- Εκπνέει η προθεσμία για τη νομιμοποίηση αυθαίρετων – Τι να κάνετε
- Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Οι 12 μήνες του «πλανήτη Τραμπ» και το «δόγμα» της Αθήνας

