
Δύο υπερπτήσεις από τουρκικά F-16 σε Φαρμακονήσι και Παναγιά
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός 2 τουρκικών F-16 πραγματοποίησε στις 12.44 υπερπτήση στο Φαρμακονήσι στα 28.000 πόδια και εξήλθε του FIR Αθηνών
Η Άγκυρα ξεκινάει τη νέα χρονιά με μπαράζ προκλήσεων, όπως φαίνεται, αφού σχηματισμός δύο τουρκικών F-16 προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε δύο υπερπτήσεις στο Φαρμακονήσι και την Παναγιά.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός 2 τουρκικών F-16 πραγματοποίησε στις 12.44 υπερπτήση στο Φαρμακονήσι στα 28.000 πόδια και εξήλθε του FIR Αθηνών. Κατά την επανείσοδό του στις 12.56 πραγματοποίησε υπερπτήση στην νήσο Παναγιά και πάλι στα 28.000 πόδια.
Υπενθυμίζεται ότι οι νέες υπερπτήσεις σημειώνονται μετά από τη χθεσινή ανταλλαγή δηλώσεων Τσαβούσογλου – Καμμένου. Αρχικά ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο προειδοποιώντας προκλητικά την Ελλάδα να προσέξει το «κακομαθημένο παιδί» διότι θα προκληθεί ατύχημα. Και στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος στον Τσαβούσογλου «δεν σας φοβάται κανείς πια».
- Σέρρες: Παρίσταναν τους εφοριακούς και απέσπασαν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ από 79χρονη
- Ολυμπιακός: Στο 61-0 το εντυπωσιακό σερί κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρή μητέρα τριών παιδιών μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 15-12: Έκαναν το 1-0 στους τελικούς οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή
- «Εραστές χωρίς σεξ» – Ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν κατέρρευσε όταν πέθανε η Ιζαμπέλα Μπλόου
