
Ντοναρούμα: «Αφιερωμένη στον Γκατούζο η νίκη»
Η Μίλαν επικράτησε της Σπαλ εντός έδρας με 2-1, παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο, έπειτα από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη
Η Μίλαν επικράτησε της Σπαλ εντός έδρας με 2-1, παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο, έπειτα από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη.
Ο τερματοφύλακας των «ροσονέρι», Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, μίλησε στην κάμερα της Μίλαν και αφιέρωσε τη νίκη στον προπονητή του, Τζενάρο Γκατούζο, τονίζοντας πως ήταν πάντα δίπλα στους παίκτες.
Αναλυτικά όσα είπε: «Ήμασταν καλοί, δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με τον Ιγκουαϊν να σκοράρει. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Χρειαζόμαστε τα γκολ του και τις καλές του εμφανίσεις.
Σκόραρε και ηρέμησε, καθώς δεν είχε πετύχει γκολ για αρκετό καιρό, κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Γκατούζο, αφού δεν τα παράτησε ποτέ. Πάντα μας υπερασπίζεται και μας κάνει να αισθανόμαστε σημαντικοί.
Θέλουμε να ξεκινήσουμε το 2019, όπως τελειώσαμε το 2018. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας και ελπίζουμε να επαναφέρουμε τη Μίλαν εκεί που αξίζει».
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
- Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη την Τρίτη
- Στα +1.900 ευρώ ετησίως ο λογαριασμός ενέργειας λόγω Μέσης Ανατολής
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010







