
Ίνγκραμ : «Oι τραυματισμοί των ΛεΜπρόν – Ρόντο θα με βοηθήσουν»
Ο φόργουρντ των Λέικερς μίλησε για τους τραυματισμούς των συμπαικτών του και πως θα τους «χρησιμοποιήσει» σαν ευκαιρία για να κάνει το παιχνίδι του
Οι Ραζόν Ρόντο και Λεμπρόν Τζέιμς δεν αγωνίστηκαν κόντρα στους Σακραμέντο Κινγς και αναμένεται να απουσιάσουν και από τα επόμενα παιχνίδια των Λέικερς λόγω τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.
Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Μπράντον Ίνγκραμ, ο οποίος το βλέπει σαν μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το παιχνίδι του, παίρνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
«Είναι μια ευκαιρία να βγω στο παρκέ και να κάνω το παιχνίδι μου λίγο περισσότερο. Νομίζω πως θα έχω παραπάνω τη μπάλα στη χέρια μου. Πρέπει να παίξω καλύτερη άμυνα και να βοηθώ στον τομέα αυτό. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να κάνω το παιχνίδι», δήλωσε ο νεαρός φόργουορντ των Λέικερς.
- Πληροφορίες για επιθέσεις των ΗΠΑ σε ιρανικά ταχύπλοα στο Ορμούζ
- Ποιες είναι οι προτεραιότητες της ιρανικής αντιπροσωπείας στο Κατάρ
- NASA: Το διαστημικό «πρατήριο καυσίμων» – Ο ρόλος των υπερυπολογιστών και το μεγάλο «στοίχημα»
- Οι επόμενες εκλογές στην Τουρκία έχουν κριθεί, σχολιάζει ο Guardian
- Στην Bundesliga η Πάντερμπορν – Υποβιβάστηκε η Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη (2-1 παρ.)
- Όσα στα αλήθεια έγιναν και όσα (ευτυχώς) δεν έγιναν





