Στην εντατική το 6χρονο αγοράκι που βρέθηκε τυλιγμένο με λουρί
Η μητέρα η οποία ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο δήλωσε ότι ήταν στην κουζίνα και δεν αντελήφθη τι συνέβη και όταν πήγε στο δωμάτιο βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ένα 6χρονο αγοράκι το οποίο βρέθηκε σε κατάσταση ασφυξίας με το λουρί του σκύλου της οικογενείας τυλιγμένο στο λαιμό του, στο σπίτι του στο Φάληρο .
Η μητέρα η οποία ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο δήλωσε ότι ήταν στην κουζίνα και δεν αντελήφθη τι συνέβη και όταν πήγε στο δωμάτιο βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.
Οι νοσηλευτές έκαναν τεχνητή αναπνοή στο αγοράκι και στη συνέχεια το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση, έκανε λόγο για «αυτοκτονία». Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας, βρήκαν τη μητέρα του παιδιού να οδύρεται και το αγόρι να έχει χάσει τις αισθήσεις του, πιθανότατα από ασφυξία.
Γύρω από τον λαιμό του είχε τυλιχτεί το λουρί του σκύλου, το οποίο φαίνεται ότι του έφραξε πλήρως την αναπνευστική οδό, με αποτέλεσμα το παιδί να σταματήσει να ανασαίνει. Όλα αυτά, μέσα στο σπίτι του, χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το περιστατικό και να μπορέσει να το βοηθήσει.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το παιδί είχε πεθάνει, ωστόσο, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, οι διασώστες το επανέφεραν στη ζωή μετά από 35 λεπτά. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο σπίτι του παιδιού, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, ωστόσο ο εισαγγελέας διέταξε να μην συλληφθούν οι γονείς του 6χρονου.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα, για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού
- Ναύπακτος: Θρίλερ με τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά μετά από φωτιά – Οι πέντε διαθήκες και η άφαντη οικιακή βοηθός
- Ιράν: Διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν σε κυβερνητικό κτίριο – Τέταρτη ημέρα των κινητοποιήσεων
- «Ονειρικό σενάριο» για Ρόμα και Σαλάχ των 24 εκατ. τον χρόνο
- Κηδεία Μπριζίτ Μπαρντό – Ανεπιθύμητος ο Μακρόν, παρούσα η ακροδεξιά ηγέτιδα Λε Πεν
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Άντριου Γκάουντλοκ
- Σοκάρει καταγγελία 13χρονης – Βρέθηκε αναίσθητη μετά από χρήση κάνναβης – Ελέγχεται αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά

