Επέλαση του χιονιά: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας
Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας λόγω παγετού και χιονόπτωσης, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην Ημαθία, οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες από το 89ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης– Βέροιας- Κοζάνης έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, από το 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Σελίου έως το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο («Σέλι»), στη δημοτική οδό μεταξύ Νάουσας και 3-5 Πηγαδιών, από το 12ο χιλιόμετρο έως το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο («3-5 Πηγάδια»), όπως επίσης από το 12ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας – Σελίου, έως το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο.
Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της Πέλλας, συγκεκριμένα από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – χιονοδρομικού κέντρου Βόρα έως το χιονοδρομικό κέντρο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς, από το 7ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας.
Στον νομό Χαλκιδικής οι αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στους οδηγούς που κινούνται στην επαρχιακή oδό Νεοχωρίου – Βαρβάρας και στην επαρχιακή οδό Αρναίας -Ταξιάρχη.
Στον νομό Κιλκίς αλυσίδες χρειάζονται από το 15ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας- Λιβαδίων.
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Αθηνών – Σουνίου, κάηκε ολοσχερώς
- Greece Tourism Wages to Rise 12% in Two Years Under New Agreement
- Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπόντο Γκλιμτ 5-0: Απίστευτη πρόκριση με ανατροπή για τα «λιοντάρια»
- Spotify: Όλα δείχνουν ότι θα αποκτήσει μια λειτουργία που οι χρήστες περιμένουν εδώ και 15 χρόνια
- Με Καραλή και Τεντόγλου η Εθνική ομάδα στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού
- Σταματά από την Πέμπτη η αγορά γάλακτος και των παραγώγων του σε όλη τη Λέσβο, λόγω του αφθώδους πυρετού

