Απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μετά από καιρό μια αληθινά καλή εμφάνιση. Σίγουρα οι Θεσσαλονικείς δεν αποτελούν έναν αντίπαλο αντίστοιχης δυναμικότητας με εκείνους της Ευρωλίγκας. Δεν παύουν όμως να είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει συγκροτημένο μπάσκετ – ικανή να προκαλέσει ζημιές σε οποιοδήποτε κάνει το λάθος να την υποτιμήσει. Θυμηθείτε απλώς την μουρμούρα που δημιουργήθηκε μετά τον αγώνα απέναντι στο Περιστέρι.
Οι Πράσινοι διανύουν μια περίοδο μεγάλων αναταραχών – εσχάτως στα ζητήματα προς επίλυση προστέθηκαν και ορισμένοι τραυματισμοί (πχ. Παπαπέτρου) – οπότε κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτο. Άλλωστε στον αθλητισμό δεν υπάρχει άχρηστη νίκη. Μακάρι το συγκεκριμένο ματς να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο, για την αναγκαία αγωνιστική βελτίωση του συλλόγου.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
LIVE: Βόλος – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – Άρης για την 21η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ανετη νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε με 2-0 επί της Σάλφορντ και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του FA Cup. Πέρασαν και οι Σαουθάμπτον, Νόριτς και Μάνσφιλντ.
Νέα πρόσωπα στην αρχική 11άδα του Άρη Φρίντεκ και Κουαμέ στο σημερινό (14/2, 20.00) παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, ενώ εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων έμεινε ο Μορόν.