Χαμός στους Μπουλς: Οι παίκτες κατήγγειλαν τον προπονητή
Απίστευτα πράγματα στους Σικάγο Μπουλς με τους παίκτες των Ταύρων να καταγγέλλουν τον προπονητή Τζιμ Μπόιλεν για τις εξουθενωτικές προπονήσεις
Οι άλλοτε κραταιοί Μπουλς, δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι. Πέραν όμως του αγωνιστικού προβλήματος, ο οργανισμός της ομάδας καλείται να επιλύσει σοβαρότερα θέματα εσωστρέφειας.
Γιατί σε κόκκινο πανί εξελίχθηκε για τους Ταύρους, ο προπονητής τους…
Το κακό παράγινε μετά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από τους Μπόστον Σέλτικς με 77-133. Ύστερα από αυτό το ματς, σύμφωνα με το yahoo, οι παίκτες κατήγγειλαν στο Σύνδεσμό των καλαθοσφαιριστών τον κόουτς Τζιμ Μπόιλεν που μετρά μόλις μερικές ημέρες στον πάγκο της ομάδας.
Ο λόγος είναι πως ο Μπόιλεν εφάρμοζε πολύ σκληρές και εξαντλητικές τακτικές στις προπονήσεις του. Μάλιστα, η διάρκεια τους ξεπερνούσε τις δύο ώρες, παρ’ ότι η ομάδα προερχόταν από μέρες με αγώνες. Κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς του ΝΒΑ.
- Πέντε συλλήψεις για οπαδικό επεισόδιο στον Άγιο Δημήτριο τον περασμένο Δεκέμβριο – Βρέθηκαν σφαίρες και 300.000 ευρώ
- ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Διακοπή στο 20΄ και συγκίνηση για τον οπαδό που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας
- Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ο νέος… Σόλσκιερ
- Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 5-2: Ασταμάτητοι οι «μπλαουγκράνα» στο δρόμο προς τον τίτλο
- Μπραντ Πιτ: Μετά τη Νέα Μάρκη, χολιγουντιανή απόβαση στο Λαύριο για το The Riders – Τελευταία στάση



