Ατρόμητος: «Η διαιτησία του Κουτσιαύτη ήταν επικίνδυνη»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ατρόμητου, Χρήστος Γαλαριώτης έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον Άρη τονίζοντας πως ο Κουτσιαυτής είναι επικίνδυνος

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Αριστομένη Κουτσιαύτη είχε ο Ατρόμητος, παρά το γεγονός ότι επικράτησε του Άρη με 4-2 για την 13η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Περιστερίου είχε έντονα παράπονα για τα σφυρίγματα του Έλληνα ρέφερι όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Χρήστος Γαλαριώτης μετά τη συνέντευξη Τύπου του Νταμίρ Κάναντι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ατρόμητου:

«Δεν συνηθίζουμε να μιλάμε για την διαιτησία αλλά θα το κάνουμε σήμερα, σε ένα ένα ματς που κερδίσαμε. Θεωρούμε ότι η σημερινή διαιτησία του Κουτσιαύτη ήταν επικίνδυνη. Και αναφερόμαστε στη φάση του πέναλτι στον Μπουζούλατζιτς και στο δεύτερο γκολ του Άρη, στο οποίο υπήρξε επιθετικό φάουλ πάνω στον Ρισβάνη. Η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και θα κινηθούμε στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Σύνταξη ΙΝ

Το ΕΚΠΑ υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα

Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία έκανε στάση και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με τον Πρύτανη Γεράσιμο Σιάσο να συμμετέχει στη διαδικασία.

Σύνταξη ΙΝ

Νετανιάχου μαινόμενος κατά του Διεθνούς Δικαστηρίου – «Καμία απόφαση δεν θα επηρεάσει τις ενέργειες μας»

Ξεκάθαρη στάση ενάντια στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και στις αποφάσεις του τηρεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να τηρήσει κάποια απόφαση.

Σύνταξη ΙΝ

Η ιδρύτρια του MeToo αντέδρασε στην ανατροπή της καταδίκης του Χάρβεϊ Γουάινστιν

«Αυτό δεν είναι πλήγμα για το κίνημα», δήλωσε έντονα η ιδρύτρια του MeToo, Tarana Burke, καθώς απάντησε στην ανατροπή της καταδίκης του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό το 2020, στη Νέα Υόρκη.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007