Ο Νοά υπέγραψε στους Γκρίζλις έως το τέλος σεζόν
Παίκτης των Γκρίζλις θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιόακιμ Νόα
Ο Γιόακιμ Νόα βρήκε νέα ομάδα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν στους Μέμφις Γκρίζλις. Στις αρχές της σεζόν ο Γάλλος ψηλός έμεινε ελεύθερος από τους Νικς της Νέας Υόρκης, ενώ είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.
Πάντως, ο Γάλλος σέντερ θα αποζημιωθεί με τα 37 εκατ. δολάρια, που είχε να λαμβάνει βάσει της συμφωνίας, καθώς δεν δέχθηκε συμβιβασμό με τους Νικς. Αυτό θα συμβεί σε βάθος πέντε χρόνων, κι ενώ ένα μέρος του συμβολαίου του θα συνεχίσει να επιβαρύνει το σάλαρι καπ του συλλόγου ως και το 2020.
Στο μεταξύ ο 33χρονος άσος υπέγραψε στους Γκρίζλις και θα επιχειρήσει να κάνει μια νέα αρχή στο ΝΒΑ. Ο Νοά είχε αναδειχθεί τη σεζόν 2013/14 καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ και συνολικά έχει στο ενεργητικό του 625 ματς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με κατά μέσο όρο 8.9 πόντους και 9.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.
- Φοινικούντα: «Περιμέναμε ότι θα ήταν ο ανιψιός» – Συμπληρώνεται το παζλ της διπλής δολοφονίας με φόντο την περιουσία
- Παπασταύρου για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες
- Τα δεδομένα για Τσιμίκα στη Ρόμα: «Δύσκολες μέρες, πιθανόν να επιστρέψει στη Λίβερπουλ»
- Δυτική Όχθη: Μία ματιά σε έναν παράνομο ισραηλινό οικισμό
- Πότε ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- NBA: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Πίστονς (142-115), σπουδαίο διπλό για Καβαλίερς (126-130)

