Παναθηναϊκός: Μέσα οι πέντε, έξω ο Παπαπέτρου
Ο Καλάθης, Γκιστ, Βουγιούκας, Μήτογλου, Τόμας και Λάσμε επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενοχλήσεις στο χέρι ο Ιωάννης
Οι παίκτες που είχαν προσβληθεί από την ιογενή γαστρεντερίτιδα και είχαν διακομισθεί στο νοσοκομείο ανάρρωσαν και επέστρεψαν στις προπονήσεις.
Μετά από ένα τριήμερο θεραπευτικής αγωγής με ισχυρή αντιβίωση οι έξι παίκτες ήταν σε θέση να κάνουν προπόνηση κάτι που ικανοποίησε τον Τσάβι Πασκουάλ.
Οι Καλάθης, Γκιστ, Βουγιούκας, Μήτογλου και Τόμας πήραν τη Δευτέρα εξιτήριο ενώ την Τρίτη επέστρεψαν στις προπονήσεις, όπως και ο Λάσμε που είχε παραμείνει κλινήρης στο σπίτι του για τον ίδιο λόγο.
Οι πράσινοι ουσιαστικά άρχισαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με τη Χίμκι την Παρασκευή, τα προβλήματα όμως δεν λείπουν.
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τρίτης, κάνοντας θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό καρπό. Πάντως, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό σύμφωνα με το ιατρικό τιμ και σήμερα θα λάβει μέρος στην προετοιμασία για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ θα ταξιδέψει κανονικά για τη Ρωσία.
Διαψεύδουν για Τζένινγκς
Κάποιες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μπράντον Τζένινγκς σήμαναν συναγερμό γύρω από την πιθανότητα οι πράσινοι να κινηθούν για μεταγραφή.
Ωστόσο για την ώρα ο Αμερικανός δεν βρίσκεται στο… ραντάρ του Τσάβι Πασκουάλ, αν και οι πράσινοι διακριτικά βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση και διατηρούν επαφή με τη μεταγραφική αγορά.
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ
- Ουκρανία: Διακοπές ηλεκτροδότησης εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Γροιλανδία: Η κυβέρνησή της θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Ρούμπιο με τους Δανούς αξιωματούχους
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)
- Πάρμα – Ίντερ 0-2: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή της Serie A
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]
