Πέντε μήνες φυλάκιση στο ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα»
Η κατηγορία σε βάρος του αφορά το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, απαιτώντας σύμφωνα με την Αστυνομία, να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί φρουροί από τραυματία που είχε συλληφθεί για τα επεισόδια, μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο
Φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον Γ. Καλαϊτζίδη, ο οποίος φέρεται ως ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απόπειρα παράνομης βίας.
Η κατηγορία σε βάρος του αφορά το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, απαιτώντας σύμφωνα με την Αστυνομία, να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί φρουροί από τραυματία που είχε συλληφθεί για τα επεισόδια, μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για απόπειρα παράνομης βίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο απ’ όπου πήρε προθεσμία για σήμερα.
Φεύγοντας ελεύθερος πριν από λίγο από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μέσω facebook, ο κατηγορούμενος ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της δίκης του αλλά και ότι την ενοχή του ζήτησε και ο εισαγγελέας της έδρας, χαρακτηρίζοντας πάντως τη δίκη του ως «παρωδία».
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Πρωτοχρονιά: Όταν το ρεβεγιόν καταλήγει σε τραγωδία… – Γιορτές με αιματηρή κατάληξη τα τελευταία 25 χρόνια
- Οι δυο μεγάλοι ασθενείς της Ευρωζώνης και η Ελλάδα
- Όλοι οι φόροι και οι απαλλαγές για τα ακίνητα το 2026
- Καμπανάκι ειδικών για την AI στα σχολεία – Χωρίς κανόνες, μπορεί να απειλήσει τη μάθηση
- Ζελένσκι: Επέλεξε νέο προσωπάρχη μετά την απομάκρυνση Γέρμακ – Το προφίλ του Κιρίλο Μπουντάνοφ


