Γιατρός «φέσωσε» τον ΕΟΠΥΥ με παράνομες συνταγογραφήσεις έξι εκατ. ευρώ
Ζημιά ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του Εθνικού Οργανισμού Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) προκάλεσε γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο, ο οποίος δρούσε ανεξέλεγκτα την τριετία 2015 - 2017
Ζημιά ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του Εθνικού Οργανισμού Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) προκάλεσε γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο, ο οποίος δρούσε ανεξέλεγκτα την τριετία 2015 – 2017.
Η συνολική ζημιά σε βάρος του Εθνικού Οργανισμού Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ανέρχεται στα 6.204.334 ευρώ.
Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε κατόπιν παραγγελίας της αρμόδιας Εισαγγελίας Πρωτοδικών, διακριβώθηκε η συστηματική παραβατική συμπεριφορά γιατρού περιφερειακού δημόσιου Νοσοκομείου, στο πεδίο των παράνομων συνταγογραφήσεων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο γιατρός φέρεται ότι προέβη σε σωρεία παράτυπων και καταχρηστικών συνταγογραφήσεων ειδικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την τριετία 2015, 2016 και 2017, με τη συνολική ζημιά σε βάρος του Εθνικού Οργανισμού Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) να προσδιορίζεται στα 6.204.334 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση υποβλήθηκε αρμοδίως.
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών
- LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια
- Το τέλος της Iστορίας του Φουκουγιάμα και η μοίρα της Ουκρανίας
- LIVE: Bασιλεία – Άστον Βίλα



