Τη νίκη επί της Έβερτον ακολούθησε εκείνη κόντρα στην Μπόρνμουθ, κι ύστερα ακόμα μία (πιο επιβλητική) αυτή στο Τορίνο επί της Γιουβέντους. Ο Ζοσέ Μουρίνιο special εγωκεντρικός και ευφυώς αλαζόνας σήκωσε το χέρι του, το έβαλε στο αφτί του και προκάλεσε τους φίλους των Μπιανκονέρι να του σύρουν κι άλλα. Τι τον ένοιαζε; Είχε πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, είχε κάνει τρίτη σερί νίκη και την επόμενη θα έβλεπε το όνομά του ανάμεσα στα πρώτα trends στο twitter. Σε εκτενή αφιερώματα, σε αναλύσεις. Θα του ζητούσαν να τοποθετεί, να δικαιολογήσει την πράξη του. Θα έβρισκε κι άλλους φίλους, ακόμα περισσότερους «εχθρούς» και η ζωή στον μικρόκοσμό του που ίσως χωράει άλλον έναν, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θα συνεχιζόταν. Τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή και το ντέρμπι του Μάντσεστερ με την συμπολίτισσα Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.
Ο Παναθηναϊκός μετά το κάκιστο πρώτο δεκάλεπτο, σοβαρεύτηκε και διέλυσε την ΑΕΚ με 103-78 στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL, έχοντας ως κορυφαίο τον Κέντρικ Ναν.
Επιστροφή στις νίκες, μετά από δυο αγωνιστικές, για την Κηφισιά που με δυο ασίστ του Αλγερινού και γκολ των Χριστόπουλου, Πόμπο επιβλήθηκε στην ομάδα του Βόλου
LIVE: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός για την 25η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.