Ο Βασίλης Κωνσταντίνου προχώρησε σε διευκρινήσεις όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη και τον Σωκράτη Διούδη.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τόνισε πως αν ο Σωκράτης Διούδης δεν είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού πιθανόν να μην είχε φύγει με την ισοπαλία το τριφύλλι αλλά με τη νίκη. Ο πρόεδρος των πρασίνων λοιπόν προχώρησε σε διευκρινήσεις όσον αφορά την τοποθέτηση του σχετικά με τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας, λέγοντας πως η ατάκα του για τον Διούδη αφορά τη ροή του αγώνα, ενώ ξεκαθάρισε πως θεωρεί τον Κωνσταντίνο Κότσαρη ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο ΣΕΓΑΣ παραθέτει την ανασκόπηση του στίβου για το 2025 που ολοκληρώνεται και μας προετοιμάζει για τις διακρίσεις που μπορούμε να περιμένουμε από τα περιμένουμε από τους Έλληνες αθλητές μέσα στο 2026.