Bloomberg: H Aegean Marine φέρεται να ετοιμάζει ένταξη στο άρθρο 11
H εταιρεία σχεδιάζει την ένταξη σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές μετά την κατάπτωση ομολόγων αξίας 94,6 εκατ. δολ.
Η Aegean Marine Petroleum φέρεται να ετοιμάζεται να ζητήσει προστασία από τους πιστωτές με βάση το Άρθρο 11 (της αμερικανικής νομοθεσίας) περί χρεοκοπιών μετά την κατάπτωση μη εξασφαλισμένων μετατρέψιμων ομολόγων 94,6 εκατ. δολ. με λήξη 1 Νοεμβρίου.
Αυτό μετέδωσε αργά το βράδυ το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές με γνώση του θέματος, όπως ανέφερε.
Τις σχετικές διαδικασίες φέρεται να ετοιμάζει η νομική εταιρεία Kirkland & Ellis.
Την Παρασκευή η εταιρεία ανακοίνωσε αποτελέσματα έρευνας από ελεγκτική επιτροπή σύμφωνα με τα οποία διαπιστώθηκε σημαντική κατάχρηση περιουσιακών στοιχείων της, αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.
Η εταιρεία είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο στην προμήθεια ναυτιλιακών καυσίμων. Στο μεταξύ «αργά απόψε διακόπηκε η διαπραγμάτευση της μετοχής στο χρηματιστήριο της νέας Υόρκης»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)




