
Το πιθανότερο, αλλά από ποια βαθμολογία;
Οποιος διαβάσει με προσοχή τον κανονισμό που έχει ήδη δημοσιευτεί από το 10.gr αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι αυτονόητη η αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Πρώτο, διότι δεν αναφέρεται ρητά και δεύτερο γιατί βρισκόμαστε στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου και υπάρχει βαθμολογία.
Εν αρχή είναι ο κανονισμός. Εφόσον η αστυνομία «στολίσει» τον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στο Παμπελοπονησιακό η τιμωρία θα πέσει και θα είναι βαριά. Σκληρός νόμος αλλά νόμος. Αν η αστυνομία στην έκθεσή της γράψει για βιαιοπραγίες και τραυματισμό το πουλάκι έχει πετάξει. Αυτό είναι δουλειά των Πειθαρχικών Οργάνων του Ποδοσφαίρου.
Δουλειά κάποιων άλλων είναι να διερευνήσουν τα πραγματικά περιστατικά κάτω από τα οποία η αστυνομία, δηλαδή τα ΜΑΤ, βρέθηκαν στις εξέδρες. Τι είναι αυτό που προκάλεσε την επέμβασή τους και κρίθηκε αναγκαίο αντί για δυο-τρεις αστυνομικούς που θα μπορούσαν να χωρίσουν τους διαπληκτιζόμενους ήταν απαραίτητη η παρουσία των ΜΑΤ με τα γκλοπ ανά χείρας να πίπτουν στους ώμους δικαίων και αδίκων.
- ΕΠΟ: Η εξήγηση που δεν δίνει ο Γκαγκάτσης μετά τον σάλο
- Ένταξη στην ΕΟΚ: Όσα έγιναν αλλά και όσα δεν έγιναν…
- Βαριές κατηγορίες στους 17 συλληφθέντες από τη Βόρεια Ελλάδα για τις παράνομες επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δένδιας: Υφίσταται απειλή και έχουμε ανάγκη Ένοπλες Δυνάμεις που θα λειτουργούν αποτρεπτικά
- Axios: ΗΠΑ και Ιράν έφτασαν σε συμφωνία – Απομένει η τελική έγκριση του Τραμπ
- Ελβετία: Η στιγμή της σύλληψης του 31χρονου δράστη που μαχαίρωσε 3 άτομα και φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»




