Προσαγωγές μελών Ρουβίκωνα μετά την εισβολή στην πρεσβεία της Αργεντίνης
Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι η ενέργεια πραγματοποιήθηκε για τη δολοφονία αργεντίνου αναρχικού
Εννέα προσαγωγές έγιναν από την αστυνομία μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αργεντινής στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στο κέντρο της Αθήνας.
Υπενθυμίζεται πως ομάδα περίπου δέκα ατόμων ανέβηκαν στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία της πρεσβείας, χτύπησαν το κουδούνι και μόλις τους άνοιξαν μοίρασαν τρικάκια στους υπαλλήλους και κρέμασαν πανό από το μπαλκόνι με συνθήματα συμπαράσταση «στον αγώνα του λαού της Αργεντινής».
Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι η ενέργεια πραγματοποιήθηκε για τη δολοφονία αργεντίνου αναρχικού.
- Euroleague και NBA εξετάζουν το ενδεχόμενο κοινής λίγκας
- Στην Κόκκινη Λίστα ο εμβληματικός αυτοκρατορικός πιγκουίνος της Ανταρκτικής
- Κρήτη: Νεκρή στο διαμέρισμά της εντοπίστηκε 33χρονη στα Χανιά
- Αυτά είναι τα 9 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ όταν ξεκινάτε μία νέα δουλειά
- Κατερίνη: Ξεπερνά τα 140.000 ευρώ η λεία της σπείρας που ξάφριζε ηλικιωμένους με τη μέθοδο του «λογιστή»
- Το όνομα του Άρη ακούστηκε στο Χιούστον του Τέξας (pic)



