Προσαγωγές μελών Ρουβίκωνα μετά την εισβολή στην πρεσβεία της Αργεντίνης
Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι η ενέργεια πραγματοποιήθηκε για τη δολοφονία αργεντίνου αναρχικού
Εννέα προσαγωγές έγιναν από την αστυνομία μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αργεντινής στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στο κέντρο της Αθήνας.
Υπενθυμίζεται πως ομάδα περίπου δέκα ατόμων ανέβηκαν στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία της πρεσβείας, χτύπησαν το κουδούνι και μόλις τους άνοιξαν μοίρασαν τρικάκια στους υπαλλήλους και κρέμασαν πανό από το μπαλκόνι με συνθήματα συμπαράσταση «στον αγώνα του λαού της Αργεντινής».
Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι η ενέργεια πραγματοποιήθηκε για τη δολοφονία αργεντίνου αναρχικού.
- Νίκολιτς: «Στο ποδόσφαιρο παίρνεις αυτό που δικαιούσαι»
- Σέρρες: Φωτιά σε ποιμνιοστάσιο στα Ίβηρα – Κάηκαν έντεκα πρόβατα
- Μελόνι: Η αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας, δεν είναι ταμπού
- Μπαρτζώκας: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα αν βάζαμε μερικά ελεύθερα σουτ»
- Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
- «Έστειλε κάποιον με μαύρα γάντια να με εκφοβίσει» – Ο φωτογράφος που ζούμαρε στο «τέρας»

