Ανακοίνωσε το πρόγραμμα των επόμενων τριών αγωνιστικών ο ΕΣΑΚΕ, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 6η «στροφή» του πρωταθλήματος να ορίζεται για την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι δύο «αιώνιοι» εννιά μέρες νωρίτερα θα έχουν κοντραριστεί στην ίδια έδρα και στην Ευρωλίγκα, με τους απανταχού μπασκετόφιλους να έχουν την ευκαιρία να δουν δύο back to back ντέρμπι. Εξάλλου το ΠΑΟΚ – Αρης, θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου στην Πυλαία στις 18:00.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.