Δίπλα στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο και θα παρακολουθήσει διά ζώσης την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Ντουντελάνζ για το Europa League
Στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα σταθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο αποψινό παιχνίδι με την Ντουντελάνζ (19:55), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο ηγέτης των Πειραιωτών ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο και θα παρακολουθήσει από κοντά τη μάχη των Ερυθρόλευκων με την ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την παρουσία του στο γήπεδο αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του, όπως έκανε και στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για άλλη μια φορά στέκεται δίπλα στην ομάδα και περιμένει από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.
Υπενθυμίζουμε ότι στο «Ζοσί Μπαρτέλ», όπου θα διεξαχθεί η αποψινή αναμέτρηση, θα βρεθούν επίσης 1.500 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα δώσουν «ερυθρόλευκο» χρώμα στις εξέδρες και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι στα πρώτα δύο παιχνίδια έχουν απολογισμό μία ήττα και μία ισοπαλία και στο Λουξεμβούργο θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.
- Το χαστούκι του Μαυροπάνου στον Πάλμερ στο… ρινγκ του αγώνα Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (vid)
- Τουρκία: Ποινή στην Amedspor για βίντεο αλληλεγγύης στους Σύρους Κούρδους
- Τζεφ Μπέζος-Λόρεν Σάντσεζ: Γιατί το νέο power couple της μόδας πολιορκεί το Παρίσι – «Εξαγορά»
- Τορίνο: Συγκρούσεις της αστυνομίας με διαδηλωτές για το κλείσιμο κοινωνικού κέντρου – Στόχος επίθεσης συνεργείο της RAI
- Οι Λέικερς μπαίνουν στο παιχνίδι για Αντετοκούνμπο
- Αμβούργο – Μπάγερν Μονάχου 2-2: Έχασαν κι άλλους βαθμούς οι Βαυαροί


