
Καλώς τον νέο Σπανούλη, τον καλύτερο play maker της Ευρώπης
Στη νύχτα που... έφυγε σαν gangster ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, ο Σπανούλης έδειξε «χαμαιλέοντας» έτοιμος να αλλάξει οριστικά το προηγούμενο δέρμα του. Υπό τον Μπλατ, ο αρχηγός δείχνει αποφασισμένος να ολοκληρώσει μια προφητεία που κρατά κοντά 25 ολόκληρα χρόνια!
Ήταν εκεί οι Σπερς για χάρη του, σε ένα γεγονός που σίγουρα έδωσε ώθηση στον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Η ομάδα του Σαν Αντόνιο που ούτως ή άλλως διατηρεί τα δικαιώματα του για την μεγάλη πύλη του ΝΒΑ. Βασικά όμως ήταν εκεί για χάρη του ο Βασίλης Σπανούλης. Ο νέος Βασίλης Σπανούλης. Και αυτή η «διάνοια», ο ζωντανός μύθος της Ευρωλίγκα δεν έχει σκοπό να φύγει αλά… Μπόμπα Ναβάρο. Σαν τον «χαμαιλέοντα» αλλάζει το δέρμα του, μοιάζοντας έτοιμος να εκπληρώσει μια προφητεία που βαστά κοντά 25 χρόνια. Είχε πει ο Γιάννης Ιωαννίδης, πως αν ο Νίκος Γκάλης το αποφάσιζε φεύγοντας από τον Άρη για τον Ολυμπιακό θα γίνονταν «ο καλύτερος πλέι-μέικερ της Ευρώπης». Ο Νικ δεν το θέλησε.
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο


