Αμφίβολος για Πανιώνιο ο Κουρμπέλης

Αμφίβολος για Πανιώνιο ο Κουρμπέλης

Αιμάτωμα στη γάμπα ταλαιθπωρεί τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ο οποπίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Πανιώνιο

Αυτό που εύχεται κάθε προπονητής είναι οι παίκτες του να επιστρέψουν υγιείς από τις υποχρεώσεις τους στις εθνικές ομάδες. Ο Γιώργος Δώνης, όμως, θα έχει ένα σημαντικό πρόβλημα ν’ αντιμετωπίσει τις προσεχείς ημέρες πριν τον κομβικό αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο (20/10).

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έβγαλε το πρωί μαγνητική τομογραφία στην γάμπα, όπου είχε ελαφρύ τραυματισμό στον αγώνα της Εθνικής (γι’ αυτό κι αντικαταστάθηκε από τον Τζιόλη) και διαπιστώθηκε ότι έχει ένα αιμάτωμα στην έξω κεφαλή του γαστροκνήμιου.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων 5-6 ημέρες. Επειδή, λοιπόν, ο αγώνας με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί Σάββατο, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. Ακόμα κι αν τα καταφέρει και μπει στην αποστολή, είναι πιθανό να μην ξεκινήσει, τόσο γιατί θα έχει χάσει προπονήσεις, όσο κι επειδή μπορεί να υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερης ζημιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Τετραήμερη εργασία: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι κανόνας και όχι εξαίρεση – Το πείραμα που πέτυχε

Το 2019 η Ισλανδία δοκίμασε πιλοτικά την τετραήμερη εργασία. Σήμερα, το 86% των κατοίκων δουλεύει με μειωμένο ωράριο, χωρίς μείωση αποδοχών. Οι λόγοι που το πείραμα πέτυχε.

Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή

Economist: Το μεγάλο deal που θέλει να καταφέρει ο Πούτιν με την Κίνα του Σι

Ο ρώσος πρόεδρος σύμφωνα με δημοσίευμα του Economist, έχει στο μυαλό του μια μεγάλη επένδυση που φιλοδοξεί να λύσει τα χέρια της Κίνας στην εύρεση ενέργειας και της Ρωσίας στην προσφορά για δεκαετίες.

Σοφοκλής Αρχοντάκης
Σοφοκλής Αρχοντάκης

Η σιωπηλή προσάρτηση

Το Ισραήλ επιταχύνει τους εποικισμούς στη Δυτική Όχθη, ενώ η βία μεταξύ εποίκων και Παλαιστινίων κλιμακώνεται επικίνδυνα μέσα σε ένα εκρηκτικό γεωπολιτικό περιβάλλον

Γεώργιος Μαζιάς

«Μαχαιριές» Καραχάλιου για το κόμμα Καρυστιανού – «Στον ιστό της πουτινικής αράχνης»

Μπαράζ αναρτήσεων του Νίκου Καραχάλιου για το υπό ίδρυση κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού. «Άνοιξε φρενοκομείο στην Καρνεάδου» σχολιάζει και δίνει σαφώς ρωσικό χαρακτήρα στην πολιτική κίνηση που σύντομα περνά την πόρτα του Αρείου Πάγου.

Σύνταξη

Ο Νετανιάχου, οι εκλογές στο Ισραήλ και η τακτική του αέναου πολέμου

Ο πόλεμος στο Ιράν «δεν έχει τελειώσει», διακηρύττει ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενόσω το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις σε Λίβανο, Γάζα και Συρία, καθώς οδεύει προς τις κάλπες

Μαργαρίτα Βεργολιά
Μαργαρίτα Βεργολιά

Ακίνητα: Ασυγκράτητη η άνοδος των τιμών

Βαθαίνει η στεγαστική κρίση στην Ελλάδα: 6 στους 10 χαρακτηρίζουν από «οριακό» έως «μη βιώσιμο» το κόστος αγοράς ή ενοικίασης κατοικίας

Δήμητρα Σκούφου
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version