Πολλές είναι οι ομάδες ανά την Ευρώπη που ενδιαφέρονται για τον Άαρον Ράμσεϊ, από την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ. Ωστόσο, όπως δηλώνει ο ίδιος, όποιος σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, θα πρέπει να περιμένει μέχρι την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο 27χρονος μέσος: «Όλα πάνε πολύ καλά με την ομάδα. Νομίζαμε ότι ήμασταν σε ένα σημείο όπου είχαμε συμφωνήσει, αλλά πλέον δεν είναι έτσι. Οπότε πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να κάνω το καλύτερο για την Άρσεναλ σε αυτή την σεζόν και να αφήσω τα υπόλοιπα στον σύλλογο».
«Είναι μια απόφαση που πήραν. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίζεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Αυτό με απασχολεί και αυτό θέλω να δώσω στην Άρσεναλ. Φυσικά και θα τιμήσω το συμβόλαιο μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και θα προσπαθήσω να πετύχω κάτι ιδιαίτερο».
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.