
Κυβερνητικός εκπρόσωπος ΠΓΔΜ: Δεν υπήρξε επίσημη συνάντηση Ζάεφ με Σπυράκη
«Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ-Σπυράκη», σημειώνει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων Μίλε Μποζνακόφσκι.
«Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ-Σπυράκη», σημειώνει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων Μίλε Μποζνακόφσκι.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν η συνάντηση της Μαρίας Σπυράκη με τον Ζόραν Ζάεφ ήταν τυχαία ή προσχεδιασμένη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων, απέφυγε να απαντήσει και δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμιά επίσημη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ και της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.
«Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ με την κυρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες το περασμένο έτος, ο Πρωθυπουργός και η κ. Μαρία Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ, όπως είχε και με αρκετούς Ευρωβουλευτές και πολιτικούς από διάφορες χώρες», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
- Τραμπ: Διαψεύδει τον εαυτό του – Τώρα λέει ότι ο στρατός του Ιράν έχει μείνει ανεπηρέαστος από τον πόλεμο
- ΕΚΤ: Η Λαγκάρντ αποχαιρετά τον Γκίντος – H κληρονομιά μιας κρίσιμης οκταετίας
- Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 13-12: Μεγάλη νίκη και προβάδισμα τίτλου για τις «ερυθρόλευκες»
- Πάτρα: Σημειωματάριο με ονόματα και ποσά είχε ο 40χρονος που πόζαρε στα social media με όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος υπήρξε μια σπάνια προσωπικότητα του πνευματικού κόσμου της χώρας
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «τα σπάει» και ως ποδοσφαιριστής (vid)



