Ο ενοχλημένος Γκουαρδιόλα διέψευσε για Μπαπέ
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι διέψευσε τα μεταγραφικά σενάρια για τον Μπαπέ και μίλησε για ασέβεια απέναντι σε ομάδες και παίκτες
Για παραπληροφόρηση που δείχνει ασέβεια απέναντι σε ομάδες και παίκτες έκανε λόγο ο Πεπ Γκουαρδιόλα διαψεύδοντας παράλληλα το μεταγραφικό σενάριο που αναφέρει ότι η αγγλική ομάδα ετοιμάζει τον Γενάρη πρόταση 200 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Χόφενχαϊμ (2/10, 19:55) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League:
«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω από που έρχονται αυτές οι ειδήσεις. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να ξοδέψει τόσα χρήματα όσα αξίζει ο Μπαπέ, ή όσα αξιώνει η Παρί Σεν-Ζερμέν. Υποθέτω πως η Παρί δεν πρόκειται να πουλήσει έναν τόσο καλό παίκτη σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο τα επόμενα χρόνια. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Ο Μπαπέ δεν πρόκειται να έρθει εδώ.
Δεν πρόκειται να δώσουμε τον Ραχίμ (Στέρλινγκ) ή κάποιον άλλον κορυφαίο παίκτη μας. Δεν καταλαβαίνω από που έρχονται αυτές οι ειδήσεις μερικές φορές, δεν το καταλαβαίνω. Ο κόσμος θα έπρεπε να σέβεται περισσότερο την Παρί, τη Σίτι, τους παίκτες της Παρί, τους παίκτες της Σίτι. Θα έπρεπε να σέβονται περισσότερο. Φυσικά είμαι ο δεύτερος άνθρωπος που γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει με τους παίκτες που είναι στόχοι, με τους παίκτες που είναι προς πώληση ή κάτι τέτοιο. Αλλά είναι αυτό που είναι».
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά




