Ο λαβωμένος Γκονσάλο Ιγκουαΐν εκτιμάται δεν θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό (4/10, 19:55) στο «Σαν Σίρο» και ο προπονητής της Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ.
Ως υποψήφιος να καλύψει το κενό εμφανίζεται (σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport») ο 20χρονος Πάτρικ Κουτρόνε που επανήλθε στις επάλξεις, μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο.
Ο διεθνής με την U21 της Ιταλίας αγωνίστηκε ως αλλαγή στη νίκη 4-1 κόντρα στη Σασουόλο (18 λεπτά) στις 30/9, ενώ γενικότερα έχει τέσσερις ολιγόλεπτες συμμετοχές και ένα γκολ στη φετινή Serie A’.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»