Πορεία για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στη Θεσσαλονίκη
Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου και πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης
Πορεία για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από κάλεσμα που απηύθυναν μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.
Όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, όπου, μάλιστα, διαδηλωτές έγραψαν συνθήματα, και στη συνέχεια, συγκροτώντας πορεία, κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης για να επιστρέψουν στο σημείο της αφετηρίας.
Χτες, Παρασκευή, Οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς πραγματοποίησαν επίσης πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Με κεντρικό σύνθημα «αυτή η δολοφονία να μη μείνει αναπάντητη», οι διαδηλωτές ζητούσαν «κάθε προοδευτικός άνθρωπος, εργαζόμενος, νεολαίος να πάει κόντρα σ’ ένα τέτοιο κλίμα που σίγουρα «υπόσχεται» πολλούς και σοβαρούς κινδύνους για το λαό μας».
Σημειώνεται ότι, λόγω των ακραίων καιρικών φαινόμενων και ανακοινώσεων των αρχών για περιορισμό των μετακινήσεων στην Αττική, η πορεία που είχε προγραμματιστεί για τη δολοφονία του Ζακ το Σάββατο, αναβάλλεται για την Τρίτη 2 Οκτωβρίου.
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή

