Στις επιλογές του εκλέκτορα της Εθνικής Σερβίας Μλάντεν Κρίσταϊτς για τους εκτός έδρας αγώνες με Μαυροβούνιο (11/10 εκτός) και Ρουμανία (14/10) στο Nations League συμπεριλήφθηκαν οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και ο στόπερ του Ολυμπιακού είχαν κληθεί και στα παιχνίδια του Σεπτέμβρη κόντρα σε Λιθουανία (νίκη 0-1 εκτός έδρας) και Ρουμανία (2-2 εντός) χωρίς όμως να βρεθούν στην πρώτη γραμμή. Μόνο ο Πρίγιοβιτς αγωνίστηκε με το εθνόσημο και αυτός μόλις για 10 λεπτά απέναντι στη Ρουμανία.

Σημειωτέον η Σερβία μετέχει στον 4ο όμιλο της League C και διεκδικεί άνοδο στη League B. Υστερα από δύο αγώνες έχει 4 βαθμούς (4 και το Μαυροβούνιο, 2 η Ρουμανία, ενώ δεν έχει πόντο η Λιθουανία).

Αναλυτικά η αποστολή των Σέρβων:

Τερματοφύλακες: Μάρκο Ντιμίτροβιτς, Πέντραγκ Ραΐκοβιτς, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς.

Αμυντικοί: Αντόνιο Ρουκάβινα, Ούρος Σπάχιτς, Νίκολα Μιλένκοβιτς, Γιάγκος Βούκοβιτς, Μιλός Βελίκοβιτς, Αλεξάνταρ Κολάροφ, Μίλαν Ρόντιτς.

Μέσοι: Νεμάνια Μάτιτς, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Σάσα Λούκιτς, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Νέναντ Κρίστισιτς, Μπράνκο Γιόβιτσιτς, Ντούσαν Τάντιτς, Φίλιπ Κόστιτς, Αντέμ Λιάγιτς, Άντριγια Ζίφκοβιτς, Νεμάνια Ράντονιτς, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Επιθετικοί: Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: