
ΑΕΚ: Το παλεύει ο Άλεφ για ΟΦΗ
Ο νεαρός μέσος της Ένωσης κάνει προσπάθεια για να προλάβει τον αγώνα με την ομάδα της Κρήτης
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος τον ΟΦΗ και ο Άλεφ κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει τον αγώνα με την ομάδα της Κρήτης.
Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε θεραπεία σήμερα στα Σπάτα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όλα δείχνουν ότι έχει αρκετές ελπίδες για το ματς του Σαββάτου στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ώστε να είναι τουλάχιστον στην 18αδα.
Τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης συνέχισαν οι Λούκας Μπογέ και Χρήστος Αλμπάνης. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Αύριο η ΑΕΚ θα έχει ρεπό ελέω και της αναβολής του αγώνα Κυπέλλου με την Λαμία και την Τετάρτη θα προπονηθεί ξανά.
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)


