Αξιολογήσεις στη Βουλή
Μετά την αξιολόγηση των υπαλλήλων και τις κρίσεις γενικών διευθυντών και διευθυντών έφτασε η ώρα των προϊσταμένων και ολοκληρώνεται η διαδικασία
Κλείνει ο κύκλος των αξιολογήσεων και των κρίσεων στην Βουλή και αυτό από μόνο αποτελεί ένα αξιοσημείωτο γεγονός, αν αναλογιστεί κάποιος τι συνέβαινε στο παρελθόν στο «βαθύ κράτος» του Κοινοβουλίου.
Μετά την αξιολόγηση των υπαλλήλων και τις κρίσεις γενικών διευθυντών και διευθυντών έφτασε η ώρα των προϊσταμένων και ολοκληρώνεται η διαδικασία.
Οι κρίσεις, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, αφορούν τις θέσεις 68 προϊσταμένων και έχουν εκδηλώσει, όπως μαθαίνω, το ενδιαφέρον τους 116 υπάλληλοι. Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι πουθενά αλλού στο Δημόσιο δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία της αξιολόγησης, κάτι για το οποίο λογικά δεν θα έπρεπε να χαίρονται ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε η μέχρι πρότινος υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη.
Τώρα για το αν θα προκάνει η διάδοχός της Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, κρατώ μικρό καλάθι…
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030

