Φέρτε πίσω τις… καθημερινές μας
Αφού οι Κυριακές στον Παναθηναϊκό γύρισαν και ομορφαίνουν, χάρη στον Δώνη, τον Νταμπίζα και τους... μπέμπηδες, ας ελπίσουμε να γυρίσουν και οι καθημερινές που παραμένουν ομιχλώδεις, με ευθύνη όσων εμπλέκονται στην υπόθεση διοικητικής αλλαγής: του Αλαφούζου, του Παϊρότζ, του Ρέστη, του Παχατουρίδη.
Και είναι ομιχλώδεις γιατί έτσι έχουν αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Για κάποιο λόγο που πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ, ένας Έλληνας επιχειρηματίας και ένας… Ταϊλανδός broker, έχουν αποφασίσει να παίζουν με ένα σύλλογο που έχει πίσω του κοντά στα δύο εκατομμύρια φιλάθλους.
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)
- Οι τιμές του πετρελαίου δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα της αγοράς

