Μάγδα Φύσσα για Ρουπακιά: Δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας
Πληρωμένο δολοφόνο χαρακτήρισε τον δολοφόνο του Παύλου
«Θέλω να δω να τιμωρούνται οι δολοφόνοι του Παύλου, όμως αυτό δεν μας καλύπτει. Το παιδί μας θέλουμε , δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μπορούν να μας φέρουν πίσω το παιδί μας;» ανέφερε η μητέρα του Παύλου Φύσσα προσθέτοντας για τον δολοφόνο του γιου της. «Ακόμα και να υπήρχε η θανατική ποινή και τον εκτελούσαν, πάλι δεν θα μας ικανοποιούσε».
Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή «Ελληνοφρένεια» η Μάγδα Φύσσα υποστήριξε ότι τον πρώτο καιρό, δεν υπήρχε μίσος γιατί – όπως είπε – δεν είχα περιθώριο να κάτσω να σκεφτώ τους υπαίτιους. «Έπρεπε να προσπαθήσω να μάθω να ζω χωρίς τον Παύλο. Ακόμα και τώρα τρώει χρόνο. Ήρθε όμως το μίσος, ήταν κάτι που το φοβόμουν από την αρχή. Όσο περνάει ο καιρός, δεν μειώνεται καθόλου», τόνισε η κ. Φύσσα.
Ερωτηθείσα αν θα μιλούσε στον Γιώργο Ρουπακιά, η κ. Φύσσα απάντησε : «Τι να του έλεγα…Να μου τον αφήσουν πάνω μου να καλοπεράσει. Κομμάτια θα τον έκανα. Ένας πληρωμένος δολοφόνος είναι. Ότι και να μου πει θα με λυτρώσει ;»
Αναφερόμενη στους χρυσαυγίτες υποστήριξε πως όποτε έρχονταν στο δικαστήριο πάντα ήταν προκλητικοί. «Εγώ εκεί τρώω τις σάρκες μου. Βλέπεις στα πρόσωπά τους ότι δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας. Αυτό είναι που σε τρελαίνει», πρόσθεσε.
- Ακίνητα: Πώς η ακρίβεια… συρρικνώνει τα σπίτια μας – «Χάσαμε» σε δύο χρόνια 7 τ.μ.
- Αγώνας επιβίωσης για τον Στάρμερ – Ποιοι τον στηρίζουν, ποιοι ζητούν την αποχώρησή του
- Η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της Σάκκαρη και η ανάγκη για βαθμούς (vids)
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του κουρέα επειδή δεν του άρεσε… το κούρεμα
- Μιλάνο: Τι έχουν τα έρμα και…σπάνε; Τα μετάλλια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων αποδεικνύονται εύθραυστα
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε χρήματα από ΙΧ – Παρακολουθούσαν τους οδηγούς και έσκαγαν τα λάστιχα




