Σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό studio, Batiik Studio, με έδρα στο Παρίσι, αποφάσισε να σχεδιάσει ένα πρωτότυπο μέρος. Με το όνομα «Zeuxis», ο συγκεκριμένος χώρος είναι μια γκαλερί τέχνης και σπίτι.
Συνδυάζοντας την τέχνη μέσα σε ένα οικιστικό περιβάλλον, οι υπεύθυνοι του χώρου, στηρίζουν την άποψη πως μπορούν να εκθέσουν τα έργα τέχνης σε ένα περιβάλλον με διαφορετική αίσθηση. Η ιδέα της παραδοσιακής γκαλερί είναι πια ξεπερασμένη και μπορεί κανείς να επισκεφτεί το Zeuxis μόνο με ραντεβού.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας