Παπούτσι αξίας 100 χιλιάδων δολαρίων για τον ΛεΜπρον [Εικόνες]
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία ενός υπερπολυτελούς ζευγαριού παπουτσιών που αξίζει 100 χιλιάδες δολάρια.
Ο Ντόμινικ Σαμπρόν, γνωστός και ως «The shoe Surgeon» σε συνεργασία με μια γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών, έφτιαξε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπουτσιών, εμπνευσμένο από την συμπλήρωση των 30.000 πόντων στην καριέρα του.
Η χρήση υλικών όπως αυθεντικό δέρμα κροκόδειλου, χρυσό 24 καρατίων και διαμάντια 2,32 καρατίων, εκτοξεύουν την τιμή των χειροποίητων αυτών παπουτσιών στα επίπεδα που προαναφέραμε. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αμφίβολης αισθητικής, αλλά σίγουρα δεν παύουν να είναι πολύ εντυπωσιακά, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Chambrone (@theshoesurgeon) στις
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Chambrone (@theshoesurgeon) στις
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Chambrone (@theshoesurgeon) στις
- H2O Εμπιστευτικό: Το «μαγικό» συστατικό για glow-up, zen και αντιγήρανση
- Η Σενεγάλη εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της CAF: «Άδικη και άνευ προηγουμένου…»
- Βέροια: 24χρονη βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη σε πυλωτή πολυκατοικίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Κρίση στο ειδύλλιο της OpenAI με τη Microsoft – Η Amazon είναι το τρίτο πρόσωπο
- «Μεγάλη Εικόνα»: Η Νίκη Λυμπεράκη την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο MEGA
- Τακτική η ενημέρωση Βορίδη από Βάρρα – στοιχεία θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη Μελά-Ρέππα




