
Χαρούμενος ο Μπίσεσβαρ για την επιστροφή του στη δράση
Ο Ολλανδός έπαιξε πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ένας από τους πιο άτυχους (αν όχι ο πιο άτυχος) παίκτες του ΠΑΟΚ φέτος του καλοκαίρι.
Στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασία του Δικέφαλου στην Ολλανδία είχε τραυματιστεί και έτσι έχασε τα πρώτα πέντε επίσημα ματς της ομάδας στα προκριματικά του Champions League, ενώ προορίζονταν για βασικός στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης μετά τις αποχωρήσεις των Μακ, Τζάλμα αλλά και Ενρίκε.
Ο Ολλανδός παίκτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μπαίνοντας αλλαγή στο 67’ στη θέση του Λέο Ζαμπά.
Ήταν φανερό ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά έδειξε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Σε ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στο γήπεδο με την ομάδα».
Ο Μπίσεσβαρ δίνει άλλη μια λύση στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Μπενφίκα.
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό


