ΚΕΔ : Οι πρώτοι ορισμοί της χρονιάς και ο… Κομίνης
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος που ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με... επιστροφή Κομίνη
Το πρωτάθλημα ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά το… ντέρμπι ξεκίνησε από σήμερα, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει τους πρώτους ορισμούς της σεζόν.
Με τον ορισμό που δίχως άλλο ξεχωρίζει να είναι αυτός του Γιώργου Κομίνη στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία του πρωταθλήματος, Παναιτωλικός-Ατρόμητος.
Ένας ορισμός, βεβαίως, που δεν αρέσει διόλου στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να μη βρίσκεται ο Κομίνης στη λίστα των διαιτητών της Super League, μετά τα όσα συνέβησαν στον περσινό επεισοδιακό αγώνα με την ΑΕΚ.
- Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή – Ποιοι σταθμοί δεν θα λειτουργούν
- Το βίντεο της χρονιάς έφτιαξε ο Πανιώνιος και δείχνει τον δρόμο σε ομάδες, αθλητές και γονείς (vid)
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 6 συλληφθέντες που πετούσαν σε χωράφι μπάζα και απόβλητα
- Ακτίδα φωτός μέσ’την τραγωδία: Οικογένεια ξαναβρίσκει τον σκύλο της, που αγνοούταν μετά το δυστύχημα στην Ισπανία
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου οι εργασίες – «Παρέλαση» παλαίμαχων για να κλείσουν
- Συναίνεση και πορνογραφία: Τι μαθαίνουμε (ξανά) από το σκάνδαλο Grok;

