Εκτός μέχρι τον Σεπτέμβριο ο Αλμπάνης
Από Σεπτέμβρη επιστρέφει στη δράση ο άσος της ΑΕΚ
Άσχημα ήταν τα μαντάτα των σημερινών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης αναφορικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, μιας και αυτές έδειξαν θλάση β΄βαθμού στον τετρακέφαλο! Κάτι που σημαίνει πως ο άσος της ΑΕΚ τίθεται νοκ άουτ και για τη ρεβάνς με την Βίντι, με την επιστροφή του στη δράση να πηγαίνει για… Σεπτέμβρη.
Η απώλεια του Αλμπάνη συνιστά ζήτημα για την ΑΕΚ, που δείχνει να «πονά» στα άκρα. Εκεί όπου θα προχωρήσει σε ενίσχυση, ωστόσο είναι άγνωστο αν ο παίκτης που θα έρθει θα είναι έτοιμος να ριχθεί άμεσα στη μάχη. Κάτι που αναμφίβολα προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Μαρίνο Ουζουνίδη, μιας και οι επιλογές του ειδικά για τις «πτέρυγες», έχουν περιοριστεί αρκετά.
Από εκεί και πέρα στην προπόνηση που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στα Σπάτα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Λούκας Μπογέ και Αστριτ Αϊντάρεβιτς. Που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονται για τα επερχόμενα παιχνίδια.
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο

