
Παναθηναϊκός : Στα δικαστήρια ΠΑΕ και Ερασιτέχνης
Στα άκρα έφτασε η κόντρα στον Παναθηναϊκό με την ΠΑΕ να προσφεύγει στη δικαιοσύνη
Τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε ΠΑΕ και ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
Η απόφαση του ερασιτέχνη να μην δώσει το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τη νέα σεζόν στην ΠΑΕ, ωθείτην δεύτερη να στείλει την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.
Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η πράσινη ΠΑΕ ενημέρωσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατηγορώντας τον ερασιτέχνη πως αφήνει την ομάδα χωρίς έδρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι την κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, η διοίκηση του ερασιτέχνη, αντί να συνδράμει την προσπάθεια, βάζει εμπόδια τα οποία δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.
Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο.
- MV Hondius: Πώς μια πολυτελής κρουαζιέρα για φυσιολάτρεις μετατράπηκε σε εφιάλτη
- Καθίζηση οδοστρώματος στο Μεταξουργείο – Άνοιξε τρύπα με βάθος μισού μέτρου
- Ιταλία: Σοκ στη Μόντενα – Οδηγός παρέσυρε πεζούς με αυτοκίνητο και επιτέθηκε με μαχαίρι
- H «Emily in Paris» αφήνει για λίγο τη Γαλλία και μετακομίζει στη Μύκονο
- Στη Super League 2 η ΑΕΛ Novibet – Η βαθμολογία των play outs (pic)
- CNBC: Οι τρεις πιο αποκαλυπτικές ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι όταν δεν τους βλέπει κανείς

