
Στο Έρμελο συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Έρμελο της Ολλανδίας, εκεί που οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Έρμελο της Ολλανδίας, εκεί που οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι πειραιώτες πηγαίνουν σε γνώριμο μέρος καθώς έχουν επισκεφτεί και προηγούμενα καλοκαίρια το Έρμελο και το διάστημα της παραμονής των ερυθρόλευκων στην Ολλανδία, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την διεξαγωγή δύο φιλικών παιχνιδιών.
Το πρώτο είναι με αντίπαλο την Αϊντχόφεν στις 24 του μήνα και δύο μέρες αργότερα ο Ολυμπιακός θα παίξει με αντίπαλο την Γκέζτεπε.
Οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Παρασκευή 27 του μήνα και θα συνεχίσουν επί ελληνικού εδάφους την προετοιμασία τους, ενόψει και των προκριματικών του Europa League.
- Βραζιλία: Ο Λούλα βλέπει τον Ρούμπιο ως «εχθρό» της Λατινικής Αμερικής
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ



