Η Ασημάκη πρώτη σκόρερ της Εθνικής σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Ξεπέρασε τη Ρουμπέση που είχε 57 γκολ στη διοργάνωση
Η Αλεξάνδρα Ασημάκη ξεπέρασε την Πέμπτη την Αντιγόνη Ρουμπέση και έγινε η πρώτη σκόρερ της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών, σε τελική φάση Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.
Πριν την έναρξη της διοργάνωσης, η 30χρονη φουνταριστή είχε 47 γκολ σε πέντε συμμετοχές, δέκα λιγότερα από την προκάτοχό της στην αρχηγία της ομάδας.
Τη διαφορά αυτή η Ασημάκη την κάλυψε στα τρία πρώτα ματς στη Βαρκελώνη και, με το πρώτο (από τα έξι συνολικά) τέρμα που πέτυχε στο σημερινό παιχνίδι με το Ισραήλ, την ξεπέρασε και ανέβηκε στην πρώτη θέση.
Μάλιστα, η Ασημάκη στο παιχνίδι της τέταρτη αγωνιστικής σημείωσε έξι τέρματα και έφτασε τα 63.
Τέλος, να σημειωθεί ότι με αυτά τα έξι γκολ, η φουνταριστή του Ολυμπιακού έφτασε τα 502 με το «γαλανόλευκο» σκουφάκι.
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Ολυμπιακός: Αποθέωση στο ΣΕΦ μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ (vid)