
Συνελήφθη ο ακτιβιστής που «πέταξε» κοντά στον Τραμπ στη Σκωτία
Ο 55χρονος χρησιμοποιώντας ένα παραμοτέρ πλησίασε σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ένας 55χρονος άνδρας συνελήφθη στη Σκωτία, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ιδιωτικό γήπεδο γκολφ του Ντόναλντ Τραμπ, όταν ένας ακτιβιστής της Greenpeace πλησίασε, χρησιμοποιώντας ένα παραμοτέρ, σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Η αστυνομία της Σκωτίας επιβεβαίωσε ότι ο 55χρονος συνελήφθη “σχε σχέση με το επεισόδιο” αυτό που σημειώθηκε κοντά στο ξενοδοχείο Τέρνμπερι γύρω τις 21.45 το βράδυ της Παρασκευής.
Το επεισόδιο αυτό πάντως δεν εμπόδισε τον Αμερικανό πρόεδρο να πάει σήμερα στο γήπεδο του Τέρνμπερι για να παίξει γκολφ, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Ελσίνκι της Φινλανδίας όπου θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα



