
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θριαμβευτής του Γουίμπλεντον
Ο σέρβος τενίστας επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 7-6) του Κέβιν Άντερσον
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Γουίμπλεντον καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 7-6) του Νοτιοαφρικανού Κέβιν Άντερσον.
Αυτό ήταν το 13ο Γκραν Σλαμ που κατακτά ο Τζόκοβιτς και 4ο στο Λονδίνο, ενώ είναι το πρώτο του μετά το Ρολάν Γκαρός του 2016.
Μετά την πολύ μεγάλη νίκη του στον ημιτελικό απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ, που ουσιαστικά ήταν ο… τελικός της διοργάνωσης, ο Τζόκοβιτς έκανε επίδειξη δύναμης στα πρώτα δύο σετ και δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο από τον κουρασμένο Αντερσον.
Ύστερα από μια μακρά περίοδο κάμψης και αμφισβήτησης, ο πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έπεισε με τις εμφανίσεις του στο Λονδίνο ότι επέστρεψε στο κορυφαίο επίπεδο που μας είχε συνηθίσει για τόσα χρόνια και τον κατέταξε μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών.
Ο Σέρβος μετρά πια έξι τίτλους στη Μελβούρνη, τέσσερις στο Λονδίνο, δύο στη Νέα Υόρκη κι έναν στο Παρίσι.
- Κατρίνης: Η υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είναι αυτονόητη εθνική υποχρέωση
- Κωνσταντίνος Θεοτόκης: Μεγάλος δημιουργός, εξαιρετικός άνθρωπος
- Η Μπέτις θα παίξει στο επόμενο Champions League και το πανηγύρισε με… Μίστερ Μπιν! (pic)
- Eurovision 2026: Ηχηρό όχι της Σερτάμπ για τον τελικό – «Δεν μου βγαίνει» είπε η νικήτρια της Τουρκίας
- Φαίη Σκορδά: Η τρυφερή δήλωση για την Κατερίνα Καινούργιου
- To ChatGPT κατηγορούμενο για τον θάνατο νέου από συνδυασμό ναρκωτικών – Αγωγή στην OpenAI


