Βαγγέλης Μαρινάκης : Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου ανθρώπου
Συλλυπητήρια δήλωση του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για τον τραγικό χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη
Η οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί τον χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.
Με δήλωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε συγκλονισμένος για τον χαμό «ενός υπέροχου ανθρώπου», ενώ αναφερόμενος στον πατέρα του, Σωκράτη Κόκκαλη, ευχήθηκε «να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας»
Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας.
Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.
Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!»
- Βουλή: Βάλλεται πανταχόθεν η κυβέρνηση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου
- Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Απεργία προκήρυξε η ΠΝΟ – Οι προορισμοί που επηρεάζονται
- Βασίλης Αργυρόπουλος: Από την πάστα των μεγάλων
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 18 Μαΐου
- Η στιγμή της σύλληψης του 89χρονου στην Πάτρα – Αυτό είναι το περίστροφο που είχε στην κατοχή του
- Μέλανι Γκρίφιθ και Αντόνιο Μπαντέρας ξανά μαζί μια δεκαετία μετά το διαζύγιό τους





