Νεκρός ο λοχαγός του Πεζικού που αγνοούνταν στην Εύβοια
Έκανε ψαροντούφεκο στους Αγίους Αποστόλους
Νεκρός εντοπίστηκε από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος ο 35χρονος λοχαγός του Πεζικού που έκανε ψαροντούφεκο στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Ευβοίας.
Τον άτυχο στρατιωτικό εντόπισε, χωρίς τις αισθήσεις του, το πλωτό του Λιμενικού Σώματος που συμμετείχε στις έρευνες αναζήτησής του, από το απόγευμα του Σαββάτου και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ίχνη του 35χρονου λοχαγού (ΠΖ) Ν.Κ. που υπηρετούσε στη 95 Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Στρατό Ξηράς να ξεκινά την επιχείρηση αναζήτησής του σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και το Πολεμικό Ναυτικό.
- Αφγανιστάν: «Εκατοντάδες νεκροί» από βομβαρδισμό του Πακιστάν σε κλινική αποτοξίνωσης στην Καμπούλ
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ

