Σφολιάτα με μοτσαρέλα και ντοματίνια
Συνδυάζει τη νοστιμιά της πίτσας με εκείνη της τυρόπιτας.
Υλικά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για την επιφάνεια στην οποία θα εργαστείτε
1/2 συσκευασία ζύμη σφολιάτας
1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 φλιτζάνι μοτσαρέλα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μία ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ξετυλίξτε τη ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα. Τοποθετήστε τη ζύμη πάνω σε μία λαδόκολλα και αφήστε τη στο ψυγείο μέχρι να γίνει σταθερή, δηλαδή τουλάχιστον για 30′.
Πατήστε τη ζύμη με ένα πιρούνι και στη συνέχεια ρίξτε τη μοτσαρέλα και τα ντοματίνια. Προσθέστε το λάδι και το αλατοπίπερο.
Ψήστε μέχρι να πάρει χρώμα η ζύμη και να μαγειρευτεί και εσωτερικά, για περίπου 20-25′.
Κόψτε σε κομμάτια και σερβίρετε.
- Παραιτήθηκε η κυβέρνηση στη Βουλγαρία μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
- Μια ματιά από ψηλά: Έτσι φαίνονται τα χιονισμένα Λευκά Όρη της Κρήτης από το διάστημα
- «Η Έξοδος 200 χρόνια μετά» – Το Μεσολόγγι παρουσίασε το επετειακό του πρόγραμμα
- Η Κ-19 της Μπενφίκα… έπαθε ΠΑΣ Γιάννινα και «αντέγραψε» το απίθανο γκολ των Σιαλμά-Σκούφαλη (vids)
- Ηράκλειο: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με τα σκυλιά της
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»