«Απογειωμένη» δηλώνει η Βίκυ Σταμάτη με την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου
«Είναι πολύ καταβεβλημένος»
Έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκα το πρωί της Δευτέρας η Βίκυ Σταμάτη για να συνοδεύει τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο σπίτι του.
Ο πρώην άνδρας αφέθηκε σήμερα ελεύθερος καθώς το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση του. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει εκτός φυλακής μέχρι την συζήτηση για την αίτηση αναίρεσης.
Η Βίκυ Σταμάτη ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι «πολύ καταβεβλημένος. Ήταν στο νοσοκομείο πολλές μέρες. Το κυριότερο είναι το τρομερό συναίσθημα των παιδιών».
Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποια είναι τα δικά της συναισθήματα δήλωσε: Επειδή εγώ αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη, δεν μπορώ να σας μιλήσω για λεπτομέρειες. Πάντως, το συναίσθημα είναι μοναδικό για το παιδί. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω».
- Η δωρεά της Μέριλ Στριπ στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας Γυναικών
- Προσφέρει ασφάλεια η αστυνομία;
- Σημαντική ενίσχυση για την δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης
- Τσουκαλάς: Δεν ενδιαφέρει τον Γεωργιάδη αν κάποιοι επιβουλεύονται τη χώρα και θέλουν να έχουν πρόσβαση σε κρατικά μυστικά;
- H Meta δεν μπαίνει στον κόπο να μπλοκάρει τις διαφημίσεις απατεώνων
- Αλγόριθμοι, παραπληροφόρηση και Fake News: Μπορεί η ΕΕ προσπαθεί να κρατήσει την αλήθεια ζωντανή;





