«Έφοδος» του Ρουβίκωνα στα κεντρικά αλυσίδας σούπερ μάρκετ
Τα μέλη του Ρουβίκωνα διαμαρτύρονται για την αντιμετώπιση που είχε από τη διοίκηση ο θάνατος εργαζομένου σε κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Αθηνών-Πατρών
Νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά στα κεντρικά γραφεία μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ πραγματοποίησαν την Πέμπτη μέλη του Ρουβίκωνα, διαμαρτυρόμενοι για την αντιμετώπιση που είχε από τη διοίκηση ο θάνατος εργαζομένου σε κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Αθηνών-Πατρών.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ανάρτηση τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα μέλη του Ρουβίκωνα μίλησαν με τον εκπρόσωπο του καταστήματος και τον απείλησαν πως αν δεν αλλάξει στάση η εταιρία θα αρχίσουν να πετούν τρικάκια και να βάζουν αφίσες στα καταστήματα.
Επίσης, προειδοποιούν πως «η συλλογική μας αντίσταση στο εργοδοτικό καθεστώς τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί στους χώρους εργασίας είναι επιβεβλημένη».
- Τρομακτικές στιγμές: Κοριτσάκι καταγράφει τη στιγμή που το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τη Βηρυτό
- Ποια είναι η «κρυφή αίσθηση» που έχει ο σκύλος σας και καθορίζει το σώμα του; – Τι είναι η ιδιοδεκτικότητα
- Τα σενάρια για να βρεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
- ΕΛ.ΑΣ.: Προειδοποίηση για κροτίδες και βεγγαλικά την περίοδο του Πάσχα – «Απαγορεύεται η χρήση τους»
- Κόνι Μεταξά: Ο χωρισμός της έφερε παραπανίσια κιλά – Πόσο έδειξε η ζυγαριά
- Νέα απάτη στο όνομα του e-ΕΦΚΑ – Απατεώνες αποσπούν στοιχεία ασφαλισμένων


