Ξέσπασμα Σαρακατσαναίων: Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές της κυβέρνησης στο αντάμωμα μας
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων, Γιώργος Μουτσιάνας χαρακτηρίζει τους βουλευτές της κυβέρνησης «ανεπιθύμητους και προδότες»
«Ανεπιθύμητους» και «προδότες» χαρακτηρίζει τους βουλευτές της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων, Γιώργος Μουτσιάνας, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας Τσίπρα Ζάεφ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τη μετονομασία της πΓΔΜ σε «Βόρεια Μακεδονία» ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αναφέρει πως «οι προδότες θα τιμωρηθούν» και πως «είναι ανεπιθύμητοι» στο 38ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων που θα διεξαχθεί στο Περτούλι Τρικάλων το τριήμερο 22-24 Ιουνίου.
Μάλιστα, ο ίδιος στην ανάρτησή του συμπληρώνει πως «σε θέματα πατρίδας και μείζονα εθνικά θέματα η Σαρακατσάνικη παράδοση δεν ξέρει από μειοδοσίες και εθνικές υποχωρήσεις, είναι λαγαρή, σαν την ελληνική σημαία μας».
Το Πανελλήνιο Αντάμωμα είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση όλων των Σαρακατσαίων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
- Ο Τραμπ διατάσσει με εκτελεστικό διάταγμα την αποχώρηση των ΗΠΑ από 66 διεθνείς οργανισμούς
- Η Κολομβία φοβάται «καταστροφή» στη Λατινική Αμερική μετά την επίθεση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Ο Τραμπ λέει ότι η Βενεζουέλα θα αγοράζει μόνο αμερικανικά προϊόντα από την πώληση του πετρελαίου της
- Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί το 2025 – Που έγιναν οι περισσότερες προσλήψεις
- Ποιος είναι ο 92χρονος δικαστής του Νικολάς Μαδούρο;
- Nike, Μαδούρο και meme power: όταν το branding επισκιάζει τη σύλληψη


