Φτιάξτε τυροκαυτερή σε 5 λεπτά μόνο
Έτοιμη για το οικογενειακό τραπέζι
Υλικά
500 γρ. φέτα
3 πιπεριές κέρατο
2 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. ξίδι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180 °C για 5 λεπτά.
Τις ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια.
Χτυπάμε τις πιπεριές, το ελαιόλαδο και το ξύδι μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτουμε τη φέτα, το γιαούρτι. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 1-2 λεπτά.
Μεταφέρουμε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση επέλεξε τον δρόμο της έντασης για να κρύψει τη δυσωδία του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Υποχώρησε ο S&P 500, οι επενδυτές πατούν φρένο με το βλέμμα στη Fed
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ εναντιώνεται στην απόφαση της ΕΕ να απαγορεύσει όρους όπως «χορτοφαγικό μπέργκερ»


