Εύκολες τηγανίτες μόνο με αυγά και μπανάνα
Απλώς ανακατέψτε μια μπανάνα με μερικά αυγά και μαγειρέψτε σαν να κάνατε μια οποιαδήποτε τηγανίτα.
Εάν θέλετε πραγματικά να προσθέσετε ένα τρίτο συστατικό, προσθέστε λίγη μπέικιν πάουντερ για πιο αφράτο αποτέλεσμα, βανίλια ή σταγόνες σοκολάτας για επιπλέον γεύση.
Υλικά
2 αυγά
1 μπανάνα
Προαιρετικά: ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα και εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
1. Ξεκινήστε λιώνοντας την μπανάνα σε ένα πιάτο μέχρι να διαλυθούν όλα τα κομμάτια.
2. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα ξεχωριστό μπολ και προσθέστε την πολτοποιημένη μπανάνα (μαζί με το εκχύλισμα κανέλλας και βανίλιας και τυχόν πρόσθετα υλικά).
3. Ρίξτε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μικρό, στρογγυλό σχήμα.
4. Τηγανίστε σε μεσαία φωτιά για περίπου 2 λεπτά σε κάθε πλευρά ή έως ότου οι τηγανίτες αρχίσουν να παίρνουν το επιθυμητό χρώμα.
Καλή όρεξη!
- Τρέξιμο: Πήγαινε σε άλλο επίπεδο μέσα σε μόλις 60 μέρες
- Έφοδος της ΕΕ στα γραφεία της Temu – Τι αναφέρει εκπρόσωπος της Κομισιόν
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
